workshops

Ik werk graag in groepen, van ongeveer 6 personen. Ik organiseer daarvoor workshops, waarbij we aan de hand van theorie en opstellingen leren over ons zelf. Opstellingen geven ons een beeld hoe wij bewegen in ons leven, uitvergroot op een bepaald thema. Hierdoor kunnen we ons zelf “zien en voelen” in de bewuste situatie. Dit geeft inzicht en bewustwording waarom we doen wat we doen.

Per workshop werken we met een bepaald universeel thema of specifieke vragen binnen een bepaald universeel thema. De locatie is Heesch, in mijn praktijkruimte aan huis. De dagen waarop ik deze workshops met opstellingen houd is altijd vrijdag of zaterdag. Er is ruimte is om voor twee personen een eigen opstelling met het thema van de dag te houden, waarbij in principe het voor iedereen mogelijk is om als representant mee te doen in de opstelling. Naast deze twee opstellingen doen we ook een gezamenlijke opstelling/ritueel, zodat iedereen een stukje inzicht uit het eigen (familie-) systeem kan waarnemen.

Voor een workshop kan iedereen zich inschrijven tegen een gereduceerd tarief van € 75,00 inclusief BTW.

Wil je een workshop volgen? Wil je een graag een eigen opstelling doen? Wil je graag als representant een opstelling meemaken? Wil je meedoen ter kennismaking met Systemisch Werk middels opstellingen?

Mail me, bel me of stuur me een whats app op : info@de-morgenstond.nl / 06-41254327.

workshops:

Introductie Workshop Systemisch Werken

Mijn plek in mijn familiesysteem

Ik en mijn werk