workshops

Ik werk graag in groepen, van ongeveer 7 personen. Ik organiseer daarvoor workshops, waarbij we aan de hand van theorie en opstellingen leren over ons zelf. Opstellingen geven ons een beeld hoe wij bewegen in ons leven, uitvergroot op een bepaald thema. Hierdoor kunnen we ons zelf “zien en voelen” in de bewuste situatie. Dit geeft inzicht en bewustwording waarom we doen wat we doen.

Per workshop werken we met een bepaald universeel thema of specifieke vragen binnen een bepaald universeel thema. De locatie is Heesch, in mijn praktijkruimte aan huis. De dagen waarop ik deze workshops met opstellingen houd is altijd vrijdag, zaterdag óf zondag, van 9:30 uur tot ongeveer 16:00 uur. Er is ruimte is om voor twee personen een eigen opstelling met het thema van de dag te houden, waarbij in principe het voor iedereen mogelijk is om als representant mee te doen in de opstelling. Naast deze twee opstellingen doen we ook een gezamenlijke opstelling/ritueel, zodat iedereen een stukje inzicht uit het eigen familiesysteem kan waarnemen.

Voor een workshop kan iedereen zich inschrijven tegen een gereduceerd tarief van € 75,00 inclusief BTW. In de ochtend hebben we een kleine pauze en in de middag een pauze inclusief lunch. De lunch, overige versnaperingen, drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Wil je een workshop volgen? Wil je een graag een eigen opstelling doen? Wil je graag als representant een opstelling meemaken? Wil je meedoen ter kennismaking met Systemisch Werk middels opstellingen?

Mail me, bel me of stuur me een whats app op : info@de-morgenstond.nl / 06-41254327.

workshops:

Introductie Workshop Systemisch Werken

Ben je benieuwd hoe Systemisch Werken (mét opstellingen) een positieve bijdrage geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling?
In deze introductie workshop ga ik jullie kennis laten maken met Systemisch Werken en opstellingen. Deze introductie geeft voor een ieder een ingang om op persoonlijk vlak meer inzicht te krijgen in bijvoorbeeld relaties of op werkgebied. Inhoudelijk geef ik wat theorie en oefeningen over de systemisch wetten en voorbeelden van dynamieken die ontstaan indien deze worden “overtreden”.
Vervolgens gaan we een aantal kleine opstellingen doen om te ervaren hoe het voelt als de systemische wetten eer aan gedaan worden.
Tussendoor hebben we pauze met wat lekkere hapjes erbij!
Wees welkom voor een fijne dag samen!

Data: zaterdag 18 maart 2023, zaterdag 25 maart 2023. Van 9:30 tot ongeveer 14:00 uur. De introductie workshop kost €35 incl BTW.

Mijn plek in mijn familiesysteem
Op deze dag gaan we op zoek naar de plek die wij innemen het familiesysteem. Middels opstellingen krijgen we inzicht in “wat het met je doet” om op de plek te staan die jij inneemt en hoe het voelt op de plek die jij hebt in het familiesysteem.
Niet altijd staan wij op de systemisch juiste plek in ons familiesysteem. Hierdoor ontstaan er dynamieken die je als onprettig kunt ervaren. De ervaring van “op jouw eigen plek staan” laat je voelen hoe het is als je in jouw kracht staat en het geeft ook inspiratie om op een andere manier te kijken naar situaties die jij tegenkomt in het dagelijks leven.

Ik en mijn werk
Voel je je niet blij met wat je doet? Heb je het niet meer naar je zin op jouw werk? Kun je het er je vinger niet maar niet op leggen waar het aan ligt? Deze workshop biedt de mogelijkheid om op zoek te gaan waar deze gevoelens vandaan komen. Op een diepere laag verkennen wat er speelt in die situaties om een ongewild patroon te doorbreken.